Recepten voor koude plat maken

Maydanoz (platte peterselie)

Wat is het? Maydanoz is de Turkse benaming voor de platte variant van onze krulpeterselie, platte petersel..

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Zelf bagels maken is makkelijker dan je denkt

..en met gist, het laten rijzen van deeg of uberhaupt het maken van brood. Maar na de ervaring met deze bagels durf..

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Zelf zuurdesem maken (dag 5).

..en apart, want dit is voor het brooddeeg dat we zo gaan maken. Doe dan ca. 50 g in een klein afsluitbaar bakje o..

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Zoet en hartig taartdeeg (zanddeeg, korstdeeg, pasteideeg, appeltaartdeeg)

..is een andere methode welke een veel zachtere korst zal maken. Pâte Sablée (“sablé” = zand): dit is ons bek..

Opslaan
Kruidenboter – zelfgemaakt natuurlijk!

..ijdig, smaakt veel lekkerder en is heel makkelijk om te maken. Roomboter leent zich hier goed voor. Haal de boter..

Opslaan
Asperges met hollandaisesaus, ham en ei

Een koude schotel, het kan toch zoveel plezier met zich meebrengen ;-)Het moet niet altijd warme keuken zijn!Daar..

Opslaan
Mini gevulde speculaas koekjes

..est van het deeg deze mini gevulde speculaas koekjes te maken. Nou die waren een succes, in no time op! Het hapt ..

Opslaan
Coq au vin

..: 4/1500000 Post‐expand include size: 0/2048000 bytes Template argument size: 0/2048000 bytes Highest expansion d..

Opslaan
Zalm met pastinaakstoemp

.. aangezien we het toch een beetje gezond willen houden, maken wij onze puree door er enkel een scheutje (soja)roo..

Opslaan
Experimenteren

..ntstaat een dikke massa, zeer luchtig en lichtjes zoet smakend. Eventueel een beetje meer melk toevoegen geeft ee..

Opslaan
Zalm met pastinaakstoemp

.. aangezien we het toch een beetje gezond willen houden, maken wij onze puree door er enkel een scheutje (soja)roo..

Opslaan
Wienerbröd met vulling van pistachemarsepein

..es, soms als krakeling, maar vaak zie je ook de lange, platte broden, zoals ik die hier maakte. Ik zou er subiet ..

Opslaan
How-to: zanddeeg recept voor koekjes en (appel)taart

..m basterdsuiker (maakt niet uit welke kleur), 125 gram koude(!) boter, 1 eierdooier. Bereidingstijd: 15 + 30 ..

Opslaan
Pompoen-worteltaart van yotam ottolenghi

..ig? het deeg 230 g bloem ½ tl zout 25 g maanzaad 110 g koude boter, in kleine blokjes 4-5 el melk vulling 500 g..

Opslaan
Stokbrood

..k heb ik er 1,5 gemaakt, ik durfde ze niet heel lang te maken omdat mijn oven op de camping niet een gigantisch b..

Opslaan
Speculaastaart met abrikozen

..- koek- of pumpkin spice kruiden, mespunt zout 175 gram koude (!) boter, in kleine stukjes, 300 gram amandelspijs..

Opslaan
Een uitvinding voor mijn schoonma: koffiemoren

.. spuitzak met het lichtjes afgekoelde beslag. Neem 2 ovenplaten, vet ze in en bebloem ze. Spuit hierop de soezen ..

Opslaan
Strawberry fields forever

.. suiker in de mengkom van de KitchenAid en roer met de platte menghaak op stand 2 tot het mengsel romig en luchti..

Opslaan
Pruimentaart

.. je zo'n lekkere taarten, compotes en confituur kon mee maken. Ook 'eau de vie' wordt van Quetsches gemaakt. ..

Opslaan
Pizza rustichella in oxford

..lop zomer met temperaturen waarbij je met een tintelend koude rosé op een terras moet zitten (maar ik zat vooral ..

Opslaan
Gevulde speculaas koeken

..mijn favoriet. Het is even een werkje om alle koeken te maken, maar het genieten op den top! Leuk om uit te delen..

Opslaan
Arancini: risottoballetjes met mozzarella

.. 2 eieren Bloem Paneermeel Bereiding Begin met het maken van de risotto. Zet een pan met warme bouillon klaa..

Opslaan

Zoeksuggesties

Heb je nog steeds honger?

We helpen je graag inspirerende en lekkere recepten te vinden. Heb je nog steeds niets gevonden, probeer het dan met de onderstaande knoppen.

Nieuwe recepten Toon alle nieuwe recepten
Willekeurige recepten Toon een willekeurig recept
De meeste opgeslagen Toon de meest opgeslagen recepten
Volrecepten.be op Facebook

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de meest populaire recepten rechtstreeks in je inbox.