Recepten voor ardeens gebraad in de oven

Ardeens gebraad met breydelham vergezeld van rochefort jong belegen

800 gr ardeens gebraad 2 eetlepels mosterd boter 5 schijven breydelham 5 schijven Rochefort jong belegen

Opslaan
Ardeens gebraad met aardappel, chineese kool ...

1 kg Ardeens licht gerookt varkensgebraad 10 aardappelen halve chineese kool grof snijden 1 ajuin in ringen 150 gram wortelblokjes 100 gram venkelblokjes 100 gram porei in ringen boter scheut room nootmuskaat peper mosterd met mosterdzaad (grove mosterd)

Opslaan
Ardeens gebraad met champagnesaus en aardappelsoufflé.

75g boter, 1kg ardeens gebraad, 1ui, 21/2dl droge schuimwijn, 1 bakje champignons, sap van 1 citroen, 1 doosje room, wat marjolein of provencaalse kruiden. Een scheutje water, 4 stronkjes witloof, 2 tomaten, 200g boontjes, 4 sneden gerookt spek. Voor de aardappelsoufflé: 1kg aardappelen, ¼ l melk, 50g boter, 1 ei, kruiden

Opslaan
Ardeens gebraad met oude graanjenever

700 gr ardeens gebraad 7 schijven gegrilde hesp 7 schijven belegen kaas boter een flinke scheut oude graanjenever

Opslaan
Ardeens gebraad met alles er op en eraan

1 kg Ardeens gebraad boter 200 gram rode ajuin 6 pijlen witloof 600 gram spinazie nootmuskaat knoflookpoeder gemalen peper 150 ml room boter 10 tal aardappelen boter 1eitje vers van de pers peper zout nootmuskaat olijfbalsamico

Opslaan
Ardeens gebraad met spinazie, spekjes, pijnboompitten, aardappelpuree en beignets van champignons

..je aan. Rol het daarna in zilverpapier en laat het nog verder garen in de oven op 180 ° C gedure..

Opslaan
Ardeens gebraad met gratin en broccoli

Bak het Ardeens gebraad aan in een pan, laat verder garen in de oven 180°, 45-..

Opslaan
Ardeens varkensgebraad

Kruid het varkensgebraad met peper en zout, bestrijk het rondom met flink wat mosterd en wikkel het daarna in ..

Opslaan
Tajine: mc chouffe op mexicaanse wijze

150 gr kidney bonen 150 gr mais 150 gr snijbonen 1 rode ajuin een halve rode paprika een halve gele paprika een halve groene paprika een flinke scheut Mc CHOUFFE boter 400 gr Ardeens gebraad 400 gr kalfs gehakt 1 eike vers van de pers chapelure cajunekruiden tajinekruiden een mespuntje chilipoeder

Opslaan
Soep: herfst in het land

een stuk venkel een stuk courgette 1 wortel 20 tal boontjes 2 aardappelen 4 mini komkommers 10 tal snoeptomaatjes 6 sjalotjes twee teentjes look 250 gr ardeensgebraad in blokjes gesneden 1 koffielepel komijn 1 koffielepel dille fijngehakt een mespuntje chilipeper 1 koffielepel gehakte peterselie 1 koffielepel gember 2 liter groentenbouillon 250 ml oude graanjenever boter

Als allereerste
Recept opslaan
Snel en gemakkelijk
Opslaan
Ardeens gebraad met champagnesaus en aardappelsoufflé

Laat de boter lichtbruin kleuren. Breng er het vlees in en bak bruin aan alle zijden. Kruiden met p..

Opslaan
Ardeens everzwijngebraad

..-aanlengen met bier en kruid met peper en zout. -Laat 45 minuten braden de oven. .

Opslaan

Zoeksuggesties

Heb je nog steeds honger?

We helpen je graag inspirerende en lekkere recepten te vinden. Heb je nog steeds niets gevonden, probeer het dan met de onderstaande knoppen.

Nieuwe recepten Toon alle nieuwe recepten
Willekeurige recepten Toon een willekeurig recept
De meeste opgeslagen Toon de meest opgeslagen recepten
Volrecepten.be op Facebook

Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de meest populaire recepten rechtstreeks in je inbox.